Hoofdpijn Of Uitkomst? Syabas Popcorn Hour A-300 – Review

De Syabas A-300 Popcorn Hour mediaspeler is ontworpen om vrijwel elk mediatype af te spelen en om de content gemakkelijk te kunnen bekijken. De A-300 is een hands-on aanpak om alles werkend te krijgen. Ook is er binnenin ruimte voor een harde schijf om lokaal content op te slaan, maar die moet je er dan wel zelf inproppen (wat overigens erg makkelijk is; opschroeven, klikken, klaar).

Syabas Popcorn Hour A-300 Mediaspeler

Voorkant van de A-300 Mediaspeler

Je kunt bestanden kopiëren naar de harde schijf met behulp van het netwerk of de ingebouwde USB3 poort. Echter, als de schijf is geformatteerd als ext3, zullen Windows 7-gebruikers enige last ondervinden om de USB-verbinding te gebruiken.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

In plaats van het opsplitsen van de media in verschillende secties zoals de meeste streamers doen, verdeelt de A-300 het gewoon in de lokale of netwerk media. Het ondersteunt UPnP shares, alsmede Windows SMB-shares. Op deze manier ben je redelijk beperkt in het bekijken van jouw media via het netwerk, echter, is het idee achter de A-300, om je media te verplaatsen naar het lokale station waar het makkelijker kan worden benaderd.

De A-300 heeft eigen jukebox software voor het indexeren van je bestanden en om er afbeeldingen aan te koppelen, maar dat werkt alleen wanneer bestanden lokaal zijn opgeslagen. Zodra kopieer proces klaar is, maar het het vinden en bekijken van je films veel leuker.

Syabas Popcorn Hour A-300

Achterzijde van de A-300 Mediaspeler

Internet diensten staan centraal bij deze mediaspeler ​​en zijn dan ook een standaard menu-item op de homepage. Net als met de Boxee Box, kun je kiezen welken diensten je wilt installeren via de Apps Market. Het aanbod van apps is redelijk divers, maar niet volledig, dus als je sterk afhankelijk van een bepaalde dienst of app, is de moeite waard om eerst te kijken of jouw app wel ondersteund word. (Ga naar popcornhour.com en klik op “Partners” in het bovenste menu om een ​​volledige lijst te zien)

De grote kracht van deze mediaspeler is de bestandsondersteuning. In principe word vrijwel elk type video bestand dat je zou willen afspelen ondersteund, waaronder ook de minder bekende formaten, zoals MKV 3D. Ook Blu-ray ISO-bestanden worden ondersteund en de speler stuurt zelfs HD audio formaten naar een aangesloten versterker via HDMI.

Syabas Popcorn Hour A-300 Mediaspeler

De Popcorn A-300 Afstandsbediening

Over het algemeen, zijn de interface en back-lit afstandsbediening (je kunt ook een iPhone of Android app gebruiken die de functies van de afstandsbediening overneemt) gemakkelijk in het gebruik. Wanneer je onderuitgezakt aan het browsen bent, geeft de interface geeft je pop-out menu’s aan de linkerkant en rechterkant van het scherm, maar ook hotkeys die je kunt bereiken via de gekleurde knoppen op de afstandsbediening.

Met zijn brede scala aan poorten, diensten en mediaformaat ondersteuning, steekt de A-300 mediaspeler er met kop en schouders bovenuit. Voor mij persoonlijk was het grootste pluspunt dat ik via de A-300 mediaspeler Torrent -en Usenet bestanden kon binnen halen.Het kost enige moeite om alles aan de praat te krijgen, maar gezien de ondersteuning van zelfs de meest obscure mediaformaten, zou de A-300 Popcorn Hour Mediaspeler best wel eens de moeite en de hoge kosten waard kunnen zijn voor jou. Als formaat ondersteuning niet zo belangrijk is voor je, dan is de Western Digital WD TV Live Hub wellicht een betere optie en die word ook nog een geleverd met een 1 TB harde schijf.

Productspecificaties

Opslag

Opslagcapaciteit n/a
Interne opslag (max.) 3000 GB
Type harde schijf 3.5 inch harde schijf

Aansluitingen

Verbinding met pc USB 3.0, LAN
Draadloze verbinding Ja
Aantal usb 2.0-poorten 2
Aantal usb 3.0-poorten 1
Video-uitgang Component, Composiet (RCA), HDMI
Audio-uitgang Optisch, Coaxiaal

Geïntegreerde opties

Dataopslag-productopties Internetradio, Ondersteuning voor streaming

Productspecificaties

Verpakking Box

Systeemvereisten

Platform PC-Software

Model

Model Popcorn Hour A-300/W

Uiterlijke kenmerken

Afmetingen 45 x 265 x 135 cm (lxbxh)
Kleur zwart
Gewicht 1 g

Productinformatie

Overige kenmerken 1 x USB 3.0 (DEVICE) Port, 2x USB 2.0 HOST port, 3D Support MKV3D
In de doos 1 x Popcorn Hour A-300
1 x afstandbediening
2 x AAA Batterij
1 x HDMI Kabel
1 x USB 3.0 Slave kabel
1 x AC Power Adapter
1 x Snelstartgids
1 x Garantie kaart
Afmetingen inclusief verpakking 32 x 26 x 10,5 cm (lxbxh)
Service & garantie 2 jaar
Artikelnummer A-300
Introductie 2011
EAN 0892002002232

2 thoughts on “Hoofdpijn Of Uitkomst? Syabas Popcorn Hour A-300 – Review

  1. Pingback: Vergelijk De Beste Mediaspelers | VERGELIJKMEDIASPELERS.NL

  2. Pingback: Playstation TV Review | VERGELIJKMEDIASPELERS.NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>