TOP 3 MEDIASPELERS 2014

We begrijpen dat het niet eenvoudig is om de beste mediaspeler uit te kiezen. Een mediaspeler die doet wat jij wilt. Wil je een mediaspeler met talloze mogelijkheden of wil je een mediaspeler die ‘fool proof’ is?  Mocht je nog op zoek zijn naar de beste mediaspeler, nou ja, dan ben je hier aan het juiste adres! Niet veel websites zullen bevredigende antwoorden en vergelijkingen geven.

Na veel testen, vergelijken en uitproberen, komen we nu met de lijst van de ‘Beste Mediaspelersvan 2014,  mediaspelers die simpelweg doen waar ze voor gemaakt zijn; jouw media streamen.

Tegenwoordig is een mediaspeler een musthave in elk huishouden. Helemaal nu je voor een paar euro diensten als Netflix en HBO kunt aanschaffen. Niks op TV? Geen probleem. Schakel je mediaspeler aan en je kunt onbeperkt (en vaak gratis) genieten van de mooiste documentaires, de meest spannende films en de meest meeslepende series. Altijd en overal.

Het kiezen van de beste mediaspeler wordt bepaald door vele factoren, zoals comfort in gebruik, de makkelijke installatie, de compatibiliteit met je andere electronische apparaten, de prestaties, de prijs-kwaliteitverhouding, duurzaamheid, klantenservice en vele andere zaken. Dus met inachtneming van bovenstaande factoren, hebben wij de lijst van ‘Beste Mediaspeler van 2014′ ontwikkeld.

Wij zullen deze lijst constant updaten. Mocht er een nieuw apparaat uitkomen, dan zulllen wij er als de kippen bij zijn om deze uit te proberen en om ze te onderwerpen aan onze testen. Deze lijst zal dus blijven veranderen, zodra er een nieuwe mediaspeler op de markt komt. Letterlijk elke mediaspeler die verkrijgbaar is in Nederland, zullen wij aan onze testen onderwerpen!

 

De 3 beste mediaspelers van 2014

 googlechromecast

De Chromecast van Google is een mediaspeler ter grote van een gemiddelde USB stick die je kunt aansluiten op de HMDI ingang van je tv. De besturing van een Chromecast gebeurt met een app op je telefoon of tablet. Vervolgens kun je al jouw media streamen naar de tv van jouw keuze. Een leuk apparaatje voor een nog een leukere prijs, die precies doet waar die voor gemaakt is.

Lees hier de volledige review


 appletv

Films kijken in HD, online streaming diensten als Youtube afspelen op je tv, voetbal wedstrijden, genieten van muziek en foto’s van iCloud. Het is bijna allemaal mogelijk met de Apple TV. Daarnaast is de Apple TV MD199NF/A voorzien van 802.11n Wi-Fi en een Apple afstandsbediening. Ook bestaat er de mogelijk om je Apple TV aan te sturen door middel van je telefoon of tablet.

Lees hier de volledige review


 popcornhoura300

De Popcorn Hour A-300 is de opvolger van de Popcorn Hour A-210. Deze mediaspeler is uitgerust met een geavanceerde chip die een kloksnelheid van maar liefst 900 Mhz en 512 MB werkgeheugen heeft, om al je multimediabestanden af te spelen. De mogelijkheid van een harde schijf van maximaal 4 TB, maakt hem helemaal compleet.

Lees hier de volledige review


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>